Υλικά:
10 γρ ζελατίνη
175
ml γάλα
80 γρ ζάχαρη
κρυσταλλική
1 βανίλια
700
ml κρέμα
γάλακτος ζωική 35% λιπαρά
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε
τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα
ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τη
βανίλια μέχρι τους 60°C (
μέχρι να ζεσταθεί καλά, αλλά να μην
καεί). Αποσύρουμε από τη φωτιά και
ενσωματώνουμε τη ζελατίνη, ανακατεύοντας
με μια μαρίζ. Τέλος, ενσωματώνουμε την
κρέμα γάλακτος. Αδειάζουμε το μίγμα στα
ποτήρια και τοποθετούμε στο ψυγείο για
περίπου 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου